„The Matrix of Illusion”

(un videoclip despre univers, conştiinţa si cunoaştere)

David Lynch:
Subiectul din această seară este: Conştiinţa, creativitatea şi creierul. Şi dacă ai o Conştiinţă de mărimea unei mingii de golf când citeşti o carte vei avea o înţelegere cât o minge de golf. Când te uiţi în jur ai o conştienţă cât o minge de golf şi când te trezeşti de dimineaţă ai o trezire cât o minge de golf. Dar dacă ai putea să îţi extinzi acea Conştiinţă, iar apoi să citeşti cartea, vei avea mai multă înţelegere. Te uiţi în jur şi vei avea mai multă conştienţă. Şi când te scoli de dimineaţă mai multă trezire. Este CONŞTIINŢA. Şi este un ocean de CONŞTIINŢĂ PURĂ VIBRAŢIONALĂ în interiorul fiecăruia din noi, şi este chiar la sursa şi rădăcina minţii. Chiar la sursa gândului şi de asemeni este la sursa întregii materii.

Wayne Dyer citând-ul pe Max Planck:
Nu există materie sub nici o formă. Toată materia îşi are originea şi există doar prin virtutea unei forţe ce face particula unui atom să vibreze, şi menţine acest sistem solar minuscul al atomului împreună. Trebuie să presupunem în spatele acestei Forţe existenţa unei Minţii Conştiente şi Inteligente. Această Minte este Matricea întregii materii.

Deepak Chopra:
Materia pare a fi un loc bun de unde să începi. Soliditatea cuvintelor pare complet incontestabilă, ca un lucru fix ce îl poţi vedea şi atinge. Corpul tău de asemeni te asigură că este solid. Dar începând cu Einstein, fizica modernă ne-a asigurat că această soliditate este un miraj.

David Wilcock:
Toată materia fizică, tot ce există în jurul nostru, este rezultatul unei frecvenţe şi dacă amplifici frecvenţa, structura materiei se va schimba.

David Icke:
Acest sistem ce se cuprinde pe sine, este o hologramă. Este ceea ce numesc eu „Super-holograma”. Totul din el este o expresie a acelei holograme. Aceasta este una din marile caracteristici ale unei holograme: fiecare parte din imaginea holografică, este o versiune mai mică a Întregului.

Michael Talbot:
Este de parcă Realitatea este atât de interconectată, încât dacă te uiţi la o mică parte, poţi vedea lucruri despre alte părţi. Tot întregul este cuprins în părţi şi într-un sens, poţi astfel diviza Realitatea secţionând holograma. Nu putem stabili unde este o particulă, pentru că este întotdeauna o reflexie a tuturor particulelor.

Gregg Braden:
Într-o hologramă, tot modelul este întreg şi complet în sinea lui. Şi dacă ar fi să scoţi oricare mică porţiune din acest întreg şi să o examinezi îndeaproape, vei vedea întreg tiparul repetându-se pe sine, din nou şi din nou. Oriunde în acest tipar, dacă ar fi să schimbăm un singur mic aspect, acea schimbare va fi reflectată în întreg sistemul.

James J. Traitz:
Fizica cuantică a descoperit ceea ce maeştrii anticii ştiau. Materia nu există. Conceptul de substanţă s-a născut din filozofia lui Aristotel. Şi din acel concept a reieşit concepţia ştiinţifică a materiei. Adevărul despre materie este că substanţa Universului este Conştiinţa. Credinţa că substanţa Universului este materia, conduce la ceea ce eu numesc „O spaimă cerebrală dihotomică”. În timp ce lumea într-o disperare tăcută încearcă să strângă cât mai multe posesiuni şi avuţii materiale posibile, de fapt substanţa Universului este Conştiinţa…

David Icke:
Dacă intri în tărâmul fricii, frica este o stare vibraţională densă şi înceată. Şi cu cât mai mult încorporezi frica, şi toată această societate globală manipulată este structurată să ne facă să ne temem, structurată să ne streseze, să ne facem griji pentru ziua de mâine şi să avem vină pentru ziua de ieri, uitând astfel de clipa prezentă, ne aduce într-o stare vibraţională densă şi înceată.

David Wilcock:
Ar trebui să avem mare grijă ce credem despre viitor. Cu cât te ataşezi mai mult de un sistem de credinţe, şi dacă realitatea este holografică, o ajuţi să se împlinească prin credinţa în acel sistem. Marele clarvăzător Edgar Cayce a spus că fiecare gând începe să construiască Realitatea, pentru că Realitatea este construită din fiecare gând. Fiecare gând este ca un păianjen, ca o pânză de păianjen rotaţională. Şi această pânză începe să crească din ce în ce mai mult.

David Icke:
Informaţia este cheia. Ideea este că această matrice, această realitatea iluzorie ce o credem reală, când oamenii mă întreabă: „Ce este matricea?”, răspund: „Este In-formaţie”.

Robert Anton Wilson:
In-formaţia creează fractali. În timp ce In-formaţia creşte, din punct de vedere matematic şi numărul de fractali creşte. Acest lucru a fost demonstrat de un matematician, Theodore Gordon. Dar fractali sunt funcţii impredictibile. Deci lucrurile devin din ce în ce mai impredictibile.

David Wilcock:
Când începi să studiezi fractalii şi Teoria Haosului, când te uiţi în termenii unei societăţi, şi aici începe să se intersecteze cu cei numiţi „Iluminaţi”, „Elita negativă”, „Conducătorii lumii” cu filozofia lor „ORDINE DIN HAOS”, există ceva adevăr în asta! În sensul că sistemul devine foarte destabilizat, vor exista mutări şi variaţii aleatoare, ce brusc încep să se auto-organizeze în complexităţi mai înalte.

James J. Traitz:
La nivelul subatomic realitatea se comportă în concordanţă cu aşteptările Observatorului, sau a cercetătorilor ce fac măsurătorile. Şi de ce este asta important? Pentru că totul în Univers este compus din particule subatomice.

Deepak Chopra:
Aceşti atomi sunt particule ce se rotesc cu viteze fulgerătoare în jurul unor spaţii „goale” imense. Iar particulele nu sunt obiecte materiale. Sunt fluctuaţii de energie şi informaţie într-un vid uriaş de energie şi informaţie.

Gregg Braden:
Ceea ce ne arată acum ştiinţa, este că poţi schimba câmpul în care se află atomul şi astfel modifici atomul. Iar noi suntem făcuţi din acei atomi. Noi avem sentimente în inimile noastre ce schimbă câmpul, ce interconectează cu câmpul din care sunt făcute toate lucrurile. Şi astfel literalmente ne alterăm realitatea noastră fizică.

David Icke:
În momentul în care întelegem realitatea în care trăim, natura corpului nostru fizic ca un computer biologic şi natura a ceea ce suntem noi, adică Conştiinţă, iar apoi începi să te uiţi la modul în care această lume este structurată şi cum funcţionează, de ce face asta şi de ce face aşa, brusc începe să devină limpede precum cristalul, de ce lumea este structurată în felul în care este. Oamenii se uită prin ochii lor şi cred că aceasta este lumea, dar nu este! Este o mică, minusculă gamă de frecvenţă, dintr-un câmp energetic infinit cu game de frecvenţe infinite. Şi în principiu este ca un canal de televiziune holografic.

Gregg Braden:
Este acţiunea Conştiinţei ce de fapt creează blocurile constructive ce alcătuiesc Universul. Nu îmi pot imagina un Univers care să existe fără noi. Pentru că este actul nostru de a observa lumea înconjurătoare, ce creează şi ne permite să creăm pe parcurs un Univers participatoriu. S-ar putea să nu găsim niciodată marginea Universului nostru în timp ce încercăm să definim aspectul acestui Univers. S-ar putea să nu găsim niciodată particula cea mai mică în lumea cuantică pentru a vedea din ce anume suntem alcătuiţi. Motivul este că, oriunde ne uităm, oriunde Conştiinţa explorează cu aşteptarea că va descoperi ceva acolo, prin acea explorare şi acea acţiune de căutare, observaţia devine actul ce creează ceva pentru ca noi să „vedem”. De fapt noi CONSTRUIM acest Univers pe măsură ce înaintăm.

Neil Kramer:
Conştiinţa este limbajul de programare al Universului, în timp ce noi oamenii suntem conductori de Conştiinţă. Asta facem şi asta suntem. Conştiinţa vine prin noi şi emană din noi. Noi suntem aceia ce suntem „ţintuiţi” pe această Planetă pentru că noi suntem aceia care transmitem Realitatea. Dacă îţi opreşti creierul, şi eşti supt în această iluzie din mass-media, trebui să înţelegem că suntem folosiţi pentru că noi creăm Realitatea. Şi astfel dacă suntem manipulaţi într-un anumit fel, şi dacă suntem modulaţi şi adaptaţi într-un anumit mod, atunci creaţia noastră nu este a noastră ci a altcuiva.

Grant Morrison:
Ce s-ar întâmplă dacă toţi din această încăpere decid să preia controlul Realităţii? Vorbesc despre Realitate, despre fizica cuantică, vorbesc despre preluarea controlului de la nivelul cuantic în sus, de la nivelul molecular în sus. Ceea ce avem de a face aici, este un fel de sistem de operare ce poate fi „spart”.

Bill Hicks:
Lumea este ca un traseu într-un parc de distracţii. Când participi la el crezi că te plimbi printr-o lume reală, pentru că aşa de puternice sunt minţile noastre. Plimbarea merge de sus în jos, de jur împrejur, are senzaţii şi ameţeli, este luminoasă, colorată şi este foarte zgomotoasă. Şi este distractiv pentru o vreme. Unii sunt în această plimbare de mult timp şi încep să se îndoiască: „Este asta real sau este doar o plimbare?” Alţi oamenii şi-au amintit că se află doar într-o plimbare şi se întorc la noi spunându-ne: „Hei, nu îţi face griji şi nu-ţi fie frică, niciodată! Pentru că totul este doar o plimbare!”

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: